miércoles, 13 de enero de 2010

¡VENS FUM, IMBECIL!

¡VENS FUM, IMBECIL!

Imbecil, es la paraula que m'ha vingut al cap quan he escoltat la estúpida idea del Sr. Hereu.Barcelona seu d'uns jocs ol'mpics d'hivern... ja és la cafrada mes surrealista que aquest imbecil ens podia proposar. Crec que aquest imbecil no té ni idea de res, però es que d'esport, de olimpíades i de fer las coses amb una mica de seny ho confirma amb aquesta ridícula proposta que no nomes no hi ha per on agafar-ho sinó que ad emes ha de ser la riota de moltes ciutats i altres llocs, per no esmentar que s'ens posa tota una Comunitat com la Aragonesa en contra, una de las poques que ens poden mirar amb certa simpatia.

Barcelona seu de unes olimpíades d'hivern, jajajajajaja, sí, aquí neva cada hivern, esquiem al Tibidabo i els veïns de Vallvidrera baixant a ciutat en trineu, tenim a Santa Claus vivint a Diagonal Mar i ens passem setmanes aïllats per las nevades... S'ha de ser imbecil del cul per proposar això.

Però la culpa un cop més no és nomes de aquest imbecil, té tot un grup d'imbecils que han preparat tot un projecte, tot un planin, tota una posada en escena per vendre fum un cop més, la maquinaria socialista en las seves utopies , per posar a Barcelona un cop més a l'aparador, a lluir, a fer veure, a hipotecar als ciutadans i fugir del desastre de gestió que aquest ajuntament té des de la entrada del imbecil de Les Corts.

Amb la que esta caient, en una ciutat plena de problemes de llarga durada, amb una crisi econòmica, amb infraestructures per pagar i fer, la llarga lluita per la inseguretat ciutadana, els escàndols dels informes inútils que mana fer... El Sr. Alcalde ens ven la moto d'uns jocs olímpics segons ell per reviure la Barcelona de fa 20 anys i l'esperit de aquells dies.

¿Però que em fet nosaltres els barcelonins i catalans per tenir que suportar un partit polític ple d'inútils somiatruites, emigrants andalusos i gent amb poca o nul-la formació? ¿Però qui s'han cregut que són aquests fills de Pablo Iglesias per jugar a tot poderosos fent i desfent un país que no és seu?

Som estúpids per mantenir i permetre, inclús alguns fins i tot votar, i simpatitzar amb aquesta màfia que es el PSC, lacra de Catalunya des de que van assolir la Generalitat amb las traïcions d'Esquerra i els pobres d'esperit d'Iniciativa, famèlics de posar la ma al calaix de l' amo i creure's algú.

Una de tantes gotes que han vessat el got de la paciència, encara deuen riure a Madrid amb aquesta nova, som pobres de pensament i encara mes d'orgull, ja és hora de dir prou al PSC, torna a la teva terra a recollir olivàs o a viure de la caritat dels catalans, prou de prendre el pel a tota una nació, a una ciutat.

Incapaços de arreglar petits problemes es volen posar a organitzar uns jocs olímpics, es com allò de que ve la sogra i posem la brossa sota la catifa, encara que els imbecils que van a la Feria de Abril s'ho creuen tot d'aquests arreplegats que es fan dir PSC.

En fi, quin país que ens han fet, quin país que tenim. Tant guanyat i tant perdut en un no res.

No hay comentarios: