martes, 26 de mayo de 2009

ADEU MESTRE.

ADEU MESTRE.



Adèu mestre.

Recordas com feias paralelismes entre els components d'un motor i las estructuras de contrucció?
Com ens allunyabas de la estetica en el concpete tecnic i amb quin meestratge ens ornamentabas las tevas obras. Fidel al teu conecpte estètic i sempre innovador, vas transigir, cosa que mai haurias de haber fet amb l'anella olimpica, en mans de un altre geni pero aquella obra era la teva... mai vas gaudirla com haurias volgut, te la va embrutar el que tan aborrias, las estrellas i la notorietat.
Com gaudias del soroll de un bon motor, amb l'oida l'analitzabas, sabias on calia ajustar i quina peça desentonaba en la sintonia, mestre tu feias que la orquestra del motor acabes sonat d'una forma unica.

EDIFICI HABITAT.
Els prismas de la teva sabiessa quedan reflectits en cadiras, llums, interiors, residènncias particulars, edificis, complexos, idustrias i tota la teva genialitat reflectida en el Museu Episcopal de Vic, del que sempre vas dir que era la teva obra més personal i la que mes satisfaccio et donava contemplarla i haberla realitzat al costat del teu soci i amic Federico Correa.
Ens deixas el teu art, la teva obra i treball, el legat de qui vam tenir la sort de poder escoltarte en aquellas xerrades a la Escola Industrial que tant estimavas un estiu de fa molts anys, tu erats jove, de fet sempre vas wr el més jove de tots, en una traçada ens deixavas amb un pam de nas i mai enteniem com un avi de 70 anys era capaç de ser mes modern que els que s'autoanomenen moderns.

TRUITERIA FLASH FLASH.
Mestre Alfons se que no descansaràs, allà on vas segur que t'emportas el teu blog per seguir fent els esboços que feias mentres donaves las tevas xerrades a uns marrecs que somiavem truites i flashos, que voliem arribar al cim de l'atalaia i fer el nostre propi anell, ni que fos dels nibelungs en un Olimp modern i proper.

TRUITERIA FLASH FLASH.

Sempre estaras present en els nostres projectes.

DISENY DE MOBILIARI
MUSEU EPISCOPAL DE VIC

http://www.lavanguardia.es/cultura/noticias/20090526/53709987068/muere-a-los-85-anos-el-arquitecto-alfonso-mila-coautor-anillo-olimpico-1992.html

No hay comentarios: