El Karakala te una detallada i acurada carta, ben elaborada i ben representada, amb l'encant del pròxim orient, cosa d'agrair com decora i embolcalla la carta i els plats que en ella trobem.
Aconsello agafar un menú degustació, els entrants ens donen l'oportunitat d assaborir diferents plats i productes sens el risc de què si no ens agrada alguna cosa tenir l'oportunitat de gaudir-ne amb altres; no falta l'humus i el falàfel, la fulla de parra farcida i les verdures de la mediterrània condimentades i cuinades a l'estil àrab, una menja que bé podem mullar amb cerveses locals o arriscarnos amb productes libanesos com pot ser un Blanc de Blancs, chardonnay sauvignon de la bodega ksara una de les més famoses del Líban, que va pertànyer als jesuïtes fins a 1973.
Amb la selecció d'entrants un pot dir que ja estaria ben tip, la ració per dues persones esta molt bé per un sopar informal i distes, combinen be la quantitat de freds i calents i entre conversa i conversa es va pican de les diferents amanides i elaborades receptes libaneses.
El maître aconsella e informa be de cada plat i del que porta, com el cas del Tabbule amb festucs, una amanida on predomina l'amargor del julivert degut a què es presenta en exces dins de l'amanida, val la pena tastar-la per saber que no és un plat que escollirem en altres ocasions; l'hummus i el shifa valen la pena, com la resta de plats petits però ben assortits d aquests entrants.
Per escollir dins del menú degustació tota una gran varietat de carn: xai, pollastre i vedella
cuinada de formes ben diverses i acompanyades amb ingredients tan comuns dins de la nostra dieta com l'albergínia, l'arròs o el tomàquet; els peixos també gaudeixen d una variada selecció culinària com els plats vegetarians molt variats quant a forma de preparar hortalisses i vegetals que acostumem a menjar diàriament.
Un sopar agradable, servei atent i amable tot que crec que escàs pel volum de feina que tenia el dia que vam anar, bon preu i lloc per repetir en una altra ocasió per poder acabar de confirmar la bona cuina i poder gaudir d'una tranquil·la sobretaula, sense presses ni molèsties per l'exces de decibels de les converses dels sopars de grup d altres taules.
Per tancar la vetllada i com estem al cor de Gràcia que millor que acabar la nit fen una copa a Casa Fuster, un gin tònics i un mojitos, sofàs còmodes, espai tranquil , escenari unic per xerrades trivials i passar una bona estona, l'avis del cambrer que serveixen l'ultima copa és la campanada final per tancar parada i tornar a casa amb el paladar satisfet i havent passat una vetllada molt distreta i freda per la climatologia.
No hay comentarios:
Publicar un comentario