Escollirem vi, un Augustus del Penedès, negre suau i perfecte per un dinar sense gaires estridències culinàries mentre ens serveixen un petit aperitiu i triem els entrants i segons; cargols a la llauna i xipirons saltejats amb bolets i favetes, racions perfectes per compartir entre dos, ben servides i ràpid, xipirons frescos i favetes de temporada amb bolets variats on destaquen rossinyols, ceps i cama-secs.
Conversa llarga i profitosa que ens farà oblidar de la excel·lent carta de postres, finalment un culant de xocolata amb bola de gelat de vainilla preàmbul als cafès que seran companys en el darrer tram de la interessant sobretaula.
Recomanable restaurant aquest de Sant Joan Despí per aquest tipus de dinars, caldrà tornar amb calma i amb un altre caire per seguir gaudint d'una cuina ben elaborada i de producte de mercat que conformen la carta mediterrània amb tocs molt personals de la cap de cuina Eva Guilera, també es un lloc perfecte per un migdia on per feina haguem de compartir taula entre motius professionals i relacions socials...
2 comentarios:
Fas obrir la gana a qualsevol amb les croniques dels teus apats. Et torno a repetir que es un plaer llegir-te.
Gràcies, menjar és un plaer, gaudir de menjar i sobre tot apreciar el que es menja es un fet cultural, com apreciar la bellesa d'un quadre o una obra arquitectònica.
Publicar un comentario