martes, 16 de julio de 2013

GOODWOOD FESTIVAL SPEED -Mercedes bales d'argent-


17,5 milions de £ , 30 milions de US$ és el que s'ha pagat al Goodwood Festival Speed per un Mercedes-Benz W196 de 1954 amb el que Juan Manuel Fangio va aconseguir el seu segon campionat del món de F1.


Aquesta xifra ´s converteix en la xifra record, la més alta mai pagada per un automòbil clàssic de competició, el Mercedes supera al Ferrari Testarossa de 1957 subhastat per RM Auctions pel qual es van pagar 7,134.000£ al maig del 2.009.



Pot semblar una quantitat desorbitada però per molts, però també ho pot ser pagar 100 milions de dòlars per un Picasso ¿De fet no estem parlant de dues obres d'art?



La qüestió és que el mercat del automòbil clàssic no és resen teix de la crisi i els col·leccionnistes estan disposats a pagar fortunes per joies que rarament surten a subhasta; de fet del Mercedes-Benz nomes existeixen 6 unitats i que la majoria d'aquestes romanen en mans de la pròpia Mercedes, aquesta unitat és ara per ara l'única que pertany a un propietari particular.

Tot i aquesta elevada xifra el record absolut el té el Ferrari GTO de 1964, subhastat l'any passat per una xifra escandalosa de 28 milions d'euros.




McQFILES: Ferrari leggenda e passione

No hay comentarios: