jueves, 7 de noviembre de 2013

45 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA.


El Festival Internacional de Jazz de Barcelona compleix 45 edicions, la d'aquest any recordarà a dos grans músics, Bebo Valdés i John Coltrane en la figura dels seus fills, Chucho Valdés i Ravi Coltrane entre els espectacles més destacats; així mateix el festival a més de nombroses actuacions musicals, com ve fent al llarg de les ultimes edicions, també anirà més enllà dels espais escènics per apropar la música sincopada a tots els públics, conferències a la xarxa de biblioteques municipals, cinema a la Filmoteca amb la projecció de Chico & Rita i Calle 54 o concerts on mostrar els camins no sempre paral·lels entre la música de concert i el jazz.
En general tota una programació ben variada per gaudir d'un esdeveniment cultural ben afiançat a la ciutat en la tardor de cada any.


Ravi Coltrane

RAVI COLTRANE MONVÍNIC EXPERIENCE

Monvínic, local de culte pels amants del vi, torna un any més al festival amb propostes que relacionen el jazz amb la cultura enològica. Després de Kurt Rosenwinkel, Omar Sosa y Paolo Fresu, el protagonista de la quarta Experience serà el saxofonista Ravi Coltrane.

22/11/2013, Monvinic.

Jazz a la biblioteca.

JAZZ A LA BIBLIOTECA
Visions del jazz


    Cicle d´audicions i xerrades sobre jazz i el programa d´enguany del 45 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. Com a complement d´aquestes set visons, alguns dels músics participants del festival explicaran les característiques de la seva música.

    ENLLAÇ : 45-VOLL-DAMM-FESTIVAL-INTERNACIONAL-DE-JAZZ-DE-BARCELONA

    No hay comentarios: