lunes, 1 de abril de 2013

GRAN CLAUSTRE -ALTAFULLA 1-

Uns dies a la vila d'Altafulla per descansar, relaxar-se, gaudir del Spa, la bona cuina de la zona i guarir ferides obertes. Dies tranquils per agafar empenta de cara al segon trimestre del 2013 i emprendre nous camins, com el títol del film de Jhon Schlesinger : "Lejos del mundanal ruido"...

Al Hotel Gran Claustre hom es troba ben a gust en les seves estàncies e instal·lacions, un edifici històric ampliat amb noves estances, petit, acollidor i de servei excel·lent i amb una cuina de primera, del tot recomanable per una escapada de cap de setmana romàntic o com en aquest cas una escapada per desconnectar de tot.
El edifici central del hotel data de 1746 tot edificat al costat mateix del castell dels Montserrat, fortalesa amb gairebé 1000 anys d'historia i símbol visible i conegut d'Altafulla.

Habitacions confortables sense arribar a excel·lència, cal millorar certs aspectes com armari, nevera i tancaments, però és net i confortable, tot i que crec excessiu que sigui considerad 4 estrelles.

A Altafulla, poble situat en plena Costa Daurada i conegut pel Castell dels Montserrat, podem gaudir del ambient pescador al nucli antic i un ambient més turístic a la zona del port i les platges que recorren el poble, dona gust caminar pels carrers vells de aquest petit poble situat a pocs km de Tarragona.

Del tot aconsellable una bona passejada per la Vila Closa que es el conjunt medieval del poble o donar un tomb pels vestigis romans a els Munts que es PdlH de la UNESCO; caminades pel entorn rural ple de camps de conreu moments que ens obriran la gana i poder gaudir d'una gastronomia de primera, basada en la cuina marinera tradicional d' aquesta franja de la costa catalana, la llotja de Torredembarra assorteix amb els millors productes els restaurants de la població, on recomano sense cap mena de dubte el Voramar.

A destacar també la excel·lent cuina del hotel Gran Claustre, el restaurant s'anomena Bruixes de Burriac on Bernat Cañellas, el xef, combina la tradició de la cuina mediterrània amb el seu toc personal sense portar el plat a la cuina d'autor. Gran carta de vins que especialment cuida i mima acuradament Marcel Casasús sommelier del restaurant.

HOTEL GRAN CLAUSTRE :   http://www.granclaustre.com/index.asp









No hay comentarios: