viernes, 1 de marzo de 2013

SENYOR PARELLADA.


 Situat en plena ciutat vella, al barri del Born, al carrer Argenteria per ser més exactes, Senyor Parellada és un restaurant correcte, agradable i de menjar de tota la vida, no diré que és el millor de la zona ni on es menja millor però la seva relació qualitat-preu es ho suficientment correcte per ser un restaurant on menjar i repetir i sentir-se molt a gust en els seus menjadors d'estil colonial e indià.

Un ambient agradable, perfecte per reunions familiars o d'amics i per algú molt més intim i personal, la zona habilitada a dalt es un lloc perfecte per menjar tranquil-ament i mantindre una agradable conversa, malgrat que ja no és pot fumar, el local convida a fer una relaxada i tranquil·la sobretaula apurant el vi, fent els cafès o gaudint d'una copeta després del àpat.




Una cuina tradicional i de mercat, la cuina de l'avia de tota la vida, plats de cullera i caliu, una petita illa en mig de la quantitat de restaurants de disseny que trobem per la zona. Carta atractiva, amb entrants de sempre, senzills i gustosos abans de accedir a uns primers on destaquen "els macarrons de l'advocat Solé", un cap i pota de primera o la sopa de peix de platja, de la llotja de Caldes D'Estrac son perfectes per canalitzar el paladar i derivar-nos a uns segons on podem trobar xai al forn, fricandó amb moixernons o un bacallà amb mongetes de santa Pau i un ànec amb figues, una de les receptes més antigues i tradicionals de la cuina catalana del segle XIX; per concloure amb una llista de postres variats, receptes tradicionals afegint alguna sorpresa on jo destacaria un semifred de canyella. Bodega acceptable on podrem trobar bons Costers del Segre i Riojas; paciència i bona cara amb el servei que és on manca i li resta valoració al local, emblemàtica sucursal de La Fonda Europa de Granollers.


2 comentarios:

Anónimo dijo...

Apreciado Mc. Q : El sabado 9 de marzo, tengo que ir a Barna para un asunto laboral, espero nos veamos en el Fetish.

atentamente.- Carles-Lleida.

Anónimo dijo...

Campeon te he mandado un sms y no has respirado . Dime algo y por ejemplo quedamos para comer en algún sitio que nos traiga buenos recuerdos