sábado, 22 de junio de 2013

JAMES GANDOLFINI was TONI SOPRANO

Ha mort James Gandolfini, l'actor que durant sis temporades va interpretar Toni Soprano a la serie sobre la màfia The Sopranos, una serie que ha passat a ser de culte i que ha fet historia a la televisió.

Gandolfini serà sempre per tots en Toni Soprano, el capo amb problemes de consciencia, que es capaç d'ordenar la execució d algun rival o conspirador com anar al psiquiatra per fer teràpia i descarregar la tensió que suposa el seu càrrec i els problemes de família que el porten molts mals de cap.

L'extraordinari actor ha estat un gran actor de repartiment al cinema i un gran actor a Broadway on va cosetjar grans èxits i va demostrar tot el seu talent interpretatiu, però la fama universal i el reconeixement va arribar al mitja que més menyspreen els actors, el mitja televisiu.

Gandolfini no creia que aconseguiria el paper, pensava que estava allunyat del que volia el creador de la serie, pensava que agafarien un latin lover però es va equivocar de mig a mig, potser el seu fisic esta més a prop de la realitat que es la màfia i el mon dels baixos fons que el que ell tenia en ment.

Toni Soprano pasara a la llista dels grans mafiosos i gangsters de la pantalla, al costat de "scarface", Michael Corleone Cody Jarret o Toni Montana.







No hay comentarios: