martes, 18 de octubre de 2011

sandman.

Mr sandman.
 HAPPY BIRTHDAY Mr sandman.

Mr sandman per molts i molt anys. Una forta abraçada company i que ens retrobem ben aviat.


Con los dedos de una mano y me sobran dedos, puedo contar a las personas que realmente merecen el calificativo de “HOMENOT” en el BDSM, según mi parecer, uno de ellos es sandman que para no regalarle más los oídos no contare nada que ya no se haya dicho, contado, inventado e incluso fantaseado sobre la extraordinaria persona que se esconde detrás de este nick.

El Sr. "hombre arena" sería un personaje ficticio del folclore anglo-sajón. Según cuenta su leyenda, Mister Sandman llegaba por las noches mientras la gente dormía. Éste lanzaba arena mágica en los ojos dormidos de las personas y con esta acción, estas caían en unos sueños profundos.
En la letra por ejemplo, se pide a Mister Sandman que les traiga unos sueños: "Mr. Sandman, bring me a dream".

EN EL CURS DE LA MEVA ACTIVITAT DE PERIODISTA I D'ESCRIPTOR –preneu, si us plau, aquests adjectius cum grano salis– he elaborat una sèrie de retrats literaris –que és un gènere prou apreciat en aquest ofici– i que he anomenat, d'una manera genèrica, «Homenots».Aquesta paraula, «homenots», no té cap sentit despectiu seriós, més aviat assenyala una certa voluminositat en el personatge qualificat d'aquesta manera. Tot el matís despectiu que pugui tenir, al meu entendre, fa referència a una determinada absència de bellesa física. Però ¿què hi farem si els homes i tantes i tantes dones som tan lleigs? En definitiva, la paraula «homenots» és una de tantes que utilitzem per a fer-nos entendre dient només la veritat a mitges. És un eufemisme.
Josep Pla

No hay comentarios: